Image Alt

A Rácklíma Törzsvásárlói program

  /  A Rácklíma Törzsvásárlói program


racklima.hu online webáruházban megrendelt klíma készülékei után a Rácklíma Kft. további kedvezményekkel segíti Tisztelt Ügyfeleit. A megvásárolt készülékek darabszámától függően 10%, 15% vagy akár 20% kedvezményben is részesülhet a Rácklíma Kft. szolgáltatásainak – például új készülék telepítése vagy karbantartás – árából.

A Rácklíma Kft. által forgalmazott klíma berendezés megvásárlásával Ön jogosulttá vált egy törzsvásárlói kártyára.

Hogyan lehetek Rácklíma törzsvásárló?


Amennyiben Ön klíma berendezés beszerelését kérte tőlünk, cégünk küld az Ön részére egy törzsvásárlói kártyát, melyet a kártyán lévő QR kódés egy okoseszköz segítségével, vagy pedig a www.racklima.hu/VIP oldalon a kártyán szereplő törzsszámmal tud regisztrálni.

Ön jogosult megrendelései számának függvényében egy

Silver VIP kártyára: amennyiben Ön egy darab készülék beszerelését kérte, jogosulttá vált egy SILVER VIP törzsvásárlói kártyára, amely minden klímával kapcsolatos szolgáltatás árából 10% kedvezményt biztosít.

Gold VIP kártyára: amennyiben Ön egyszerre három darab készülék beszerelését kérte, jogosulttá vált egy GOLD VIP törzsvásárlói kártyára, amely minden klímával kapcsolatos szolgáltatás árából 15% kedvezményt biztosít.

Platina VIP kártyára: amennyiben Ön egyszerre öt darab készülék beszerelését kérte, jogosulttá vált egy PLATINA VIP törzsvásárlói kártyára, amely minden klímával kapcsolatos szolgáltatás árából 20% kedvezményt biztosít.

Törzsvásárlói kártya típusai

Három kártya típust különböztetünk meg a racklíma.hu webáruházban vásárolt készülékeink darabszáma szerint, amelyek a kedvezmény mértékét határozzák meg:

Silver VIP kártya: az első nálunk megvásárolt klíma berendezése után, amelyet cégünk telepített, postai úton küldjük Önnek a SILVER VIP kártyáját, amely a regisztrációt követően minden további, a klímatechnikával kapcsolatos szolgáltatás árából 10% kedvezményt biztosít.

Gold VIP kártya: a harmadik nálunk megvásárolt klíma berendezése után, amelyet cégünk telepített, postai úton küldjük Önnek a GOLD VIP kártyáját, amely a regisztrációt követően minden további, a klímatechnikával kapcsolatos szolgáltatás árából 15% kedvezményt biztosít.

Platina VIP kártya az ötödik nálunk megvásárolt klíma berendezése után, amelyet cégünk telepített, postai úton küldjük Önnek a PLATINA VIP kártyáját, amely a regisztrációt követően minden további, a klímatechnikával kapcsolatos szolgáltatás árából 20% kedvezményt biztosít.

Törzsvásárlói kártya regisztráció

Ehhez nem kell mást tennie, mint a mellékelt törzsvásárlói kártyát regisztrálni a kártyán lévő QR kód és egy okoseszköz segítségével, vagy pedig a www.racklima.hu/VIP oldalon a kártyán szereplő törzsszámmal.

A regisztráció során Önnek meg kell adnia a pontos nevét és a megrendeléséről kiállított számlájának sorszámát, hogy rendszerünk a kártyáját hozzá tudja kapcsolni a projektjeihez.

Törzsvásárlói kártya pontrendszer

Amennyiben Ön már rendelkezik törzsvásárlói kártyával, úgy a kártyáján lévő QR-kód segítségével nyomon követheti aktuális pont egyenlegét melyeket értékes ajándékokra tud beváltani.

Hogyan szerezhetek törzsvásárlói pontokat?

 • A szükséges alapkarbantartások elvégzése során összesen egy-egy pontot jóváírunk törzsvásárlói kártyáján.
 • Amennyiben Ön a karbantartások során egy extra tisztítást is igénybe vesz, a kártyáján 1 extra pontot, vagyis összesen 2 pontot kap.
 • Amennyiben az Ön ajánlása alapján egy új ügyfél készüléket és telepítést is vásárol cégünknél, az Ön kártyáján 5 pontot írunk jóvá.

Mire válthatók be az összegyűjtött pontok?

A kártyáján összegyűjtött pontok értékes ajándékokra válthatók:

 • 5 összegyűjtött pont beváltásával az ajándék egy készülékre vonatkozóan egy ingyenes alapkarbantartás.
 • 10 összegyűjtött pont beváltásával Ön egy extra, mosós karbantartást is igénybe vehet.
 • A honlapunkon hirdetett készülékek árából – pontok beváltásával – további kedvezményre jogosult.

Miért érdemes Rácklíma törzsvásárlónak lenni?

 • Mert a törzsvásárlói kártyájával akár 20% kedvezménnyel veheti igénybe szolgáltatásainkat.
 • Mert amennyiben törzsvásárlói kártyáját regisztrálja, akkor minden karbantartás után pontot/pontokat írunk jóvá kártyáján, amely további kedvezményekre jogosítja.
 • Mert további készülékkedvezményeket vehet igénybe.
 • Mert az összegyűjtött pontok beváltásakor akár ingyenes is lehet készülékének karbantartása.
 • Mert a regisztrált törzsvásárlói kártyájával Ön részt vehet a meghirdetett nagyértékű nyereményjátékainkon is.

  A törzsvásárlói kedvezmény esetében kivételt képeznek a klíma készülékek, illetve néhány speciális termék, ezekre nem jár törzsvásárlói árengedmény. A törzsvásárlói engedmény csak a lakossági megrendelőink részére érvényes.

Hívjon most!